ÅRSMÖTE PÅ IDROTTSMUSEET I HELSINGBORG

Tisdagen den 7 februari 2023


__________________________________________

Skrivet av Jörn Landgren, den 14 februari, 2023
__________________________________________

Efter knappt ett år sedan föregående årsmöte var det dags igen för ett nytt årsmöte i det fantastiskt fina idrottsmuseet i Helsingborg med ett 25-tal deltagare.

GCV:s ordförande Mikael Nordbeck hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat.

Kaj Sandberg valdes till mötesordförande och dagordningen godkändes. Denna följdes senare punkt för punkt och inga anmärkningsvärda diskussioner uppstod. Årsmötesprotokollet finns att se på GCV:s hemsida. Kaj Sandberg avslutade mötet och tackade för förtroendet att ha fått leda kvällens möte.

Som avslutning på kvällen serverades en god räkmacka med dryck och därefter kaffe med kaka. Under förtäringen stod Sten Andersson, Landskrona, för ett mycket trevligt och uppskattat kåseri då han berättade om sin fantastiska cykelkarriär. Sten började tävla redan som 12-åring 1956 i pojk 6-dagars. Under åren därefter hade han många meriterande segrar både i Sverige och utomlands. 1973 blev hans sista tävlingsår och det krönte han med ett nytt SM-guld på 50 km tempo.

För sina insatser har Sten tilldelats Landskrona idrottens guldmedalj och även Skånes Cykelförbunds guldmedalj.

Vi lyfter på hatten för en frejdig kämpe med glimten i ögat.

KLUBBKVÄLL I GUSTAFSSONS FESTVÅNING

Torsdagen den 25 maj 2023


___________________________________

Skrivet av Jörgen Vik, den 10 juni, 2023
___________________________________

Vi var bara 11 st, som kom till Klubbkvällen i Gustafssons Festvåning. Men som vanligt blev det en mycket trevlig träff i denna sköna miljö.

Först höll Peter Folkeson i trevlig men utmanande frågesport med fina priser.

Sedan berättade Alf Frithiof om motionsloppet Ringsjö runts uppgång och fall, medan vi fick i oss ärtsoppa med varm punsh, knäckebröd och ost. Därefter följde kaffe, kaka och avec.

LÄNKAR


Inbjudan
Till inbjudan