FÖRSOMMARTURA 2015

FÖRSOMMARTURA 2015
FREDAGEN DEN 29 MAJ 2015
 

__________________________________________ 

  Skrivet av Britt-Marie Vik, den 6:e juni, 2015

__________________________________________ 

Festfixare var i vanlig ordning herrarna Folkeson och Sten. Planen var att samlas vid sundsbussterminalen kl. 17.40 för avgång 18.00 med sundsbuss Pernille. Där 14 st GCV:are skulle inmundiga en Pernilleplatte med dryck.

Så var det planerat – verkligheten blev något justerad. vädret var ömsom vin (sol), ömsom vatten (regn plus friska vindar).

Undertecknad närmade sig färjeterminalen c:a 17.35, då var det uppehållsväder för stunden men svalt. Blir förvånad över att ändå finna att Hamnpaviljongen var fullsatt både på inne- och uteserveringen. Där träffade jag också större delen av GCV-gänget som startat upp kvällen, vilket blev ett glatt möte.

Sedan går vi vidare till vänthallen, där övriga GCV:are finns, och inväntar Pernille som ska ta oss ut på sundet mot Helsingör…

…Men det blir en annorlunda tura på fler än ett sätt. Det meddelas att vattenståndet vid Helsingörskajen är sådant att det inte går att lägga till. Så vi får helt enkelt kajsegla hemma i Helsingborg. Själv hade jag inget emot detta då jag slapp riskera att bli sjösjuk.

Det visar sig att vi ska sitta på nedre däck på båten och äta denna gången. Stämningen är god, så även mat och dryck. Kul att vara bland vännerna i GCV igen.

Men nästa gång vill jag och många med mig sitta i salongen på övre däck igen, där underhållningen finns.

Det blev en lyckad kväll, som alltid när gamla goda vänner ses.
 

Senaste kommentarer

24.06 | 18:31

Fina minnen, vad kul vi hade och har fortfarande 💪

26.05 | 09:05

Stort grattis Kaj, Du är värd många kramar och stor omtanke, önskar I...

24.05 | 15:21

Grattis på födelsedagen!

24.05 | 14:04

Grattis Kaj ha en trevlig dag, vet hur det er at bli 80 en herlig ålder.