GÄSTBOK

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Per Broberg, den 23. jun, 2018
CYKEL-SM I BÅSTAD
Livesändning från dagens damer senior linje på solidsport.com/scf
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 23. jun, 2018
CYKEL-SM I BÅSTAD 19-24 JUNI 2018
112 anmälda till start på söndagens avslutande herrar senior linje, varav tre Fixare, missa inte det!
Har du inte möjlighet att komma till Båstad (se inbjudan) kan du följa det "live" på din dator, padda eller telefon www.solidsport.com
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 4. maj, 2018
Nu har jag anmält mig som funktionär vid Allianstävlingen 16 maj i Norra Vram som CK Fix arrangerar. Har du möjlighet att ställa upp som funktionär anmäler du dig på info@ckfix.se det kommer att uppskattas.
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 2. feb, 2018
Missa inte VM i cykelcross från Valkenburg. Kan ses direkt på www.uci.ch/cyclocross Svenskt deltagande i herrklasser i morgon lördag 3 februari kl 11 och söndag kl 11 och 15. Inga svenska damer deltager. Stor sport på kontinenten. Valkenburg, det var där Harry Snell vann lvg 1948, fint år!
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 10. dec, 2017
LInkan på Fix Cykelcross, trogen funktionär och pensionär!
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 10. dec, 2017
Mattias Svensson, en av många Fixare som presterade bra i den välarrangerade och stenhårda cykelcrosstävlingen på Dalhem idag
E-post:
Skrivet av FOLKESON, den 30. okt, 2017
KLART: CK Bure får arrangera SM 2018.

SCF har nu (27/10) bestämt att Halmstad-klubben får NYA SM-VECKAN 2018-I BÅSTAD.
SM bakas in i Båstad Bike Week.
-Det känns lite omvälvande, säger Bures ordförande Mikael Jersby. Mikael har aktivt förflutet i CK Fix, runt 1990-95 tror jag.
Mikaels mamma Lena var kassör i Fix under en tid.
2017 var SM i Burseryd och således blir det närmre 2018!
E-post:
Skrivet av Britt-Marie Vik, den 19. jun, 2017
Alltid trevligt att ta del av era strapatser samt alla fina bilder!
Lycka till med kommande evenemang.
Med vänlig hälsning,
Britt-Marie Vik
E-post:
Skrivet av Bo Krohn, den 16. jun, 2017
Just nu pågår Vätternrundan, 30 mil runt sjön. Häromdagen så var det Retrovättern, ett stilla varvlopp i Motala. Alla deltagare körde på gamla cyklar och med kläder som var tidstypiska. Fyra av våra riktigt stora cykellegendarer deltog. Från vänster Sven-Åke Nilsson, Bernt Johansson, Roberto Vacchi, Erik Fåglum och Tommy Prim.
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 15. apr, 2017
Som förberedelse för säsongen 2017 cyklade sju gubbar med en sammanlagd ålder av 473 år tillsammans 475 mil och över 60 000 höjdmeter på Mallorca mellan 1-8 april. Lasse Skoog har lovat ett fylligare reportage om våra strapatser.
E-post:
Skrivet av Leif Gustafsson, den 1. mar, 2017
Efterlysning!
Idrottsmuseet saknar foto från våra träningar i källaren på IH, från 1957.Foton skall användas till boken om IH:s 60 års jub.
Kontakta Leif G. Tel 0706-151450. Foton hämtas och lämnas av mig. Jag ansvarar, att foton återlämnas.
E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 24. feb, 2017
Jörgen Vik och jag hälsade på hemma hos Jussi Nilsson i Ängelholm. Jussi rehabiliterar sig efter den allvarliga trafikolyckan söder om Strövelstorp ifjol. Hans humor, goda humör och att han hade cykelhjälm gör att återhämtningen går framåt.
E-post:
Skrivet av Lasse Skoog, den 23. feb, 2017
I samband med vår resa till Ballerup informerade jag om bl.a. antal velodromer i Danmark. Folkeson har också uppmärksammat detta i sitt referat med ett (!) som i stället kanske skulle varit ett (?).
Min uppgift att Ballerup Arena var den enda velodromen i Danmark, hade jag tagit från deras hemsida. För att få klarhet i detta, kontaktade jag Hanne i deras organisation och fick följande svar;
Hej Lasse.
Dejligt, at høre at i havde en god oplevelse til 6 dagsløbet.
Der er en cykel arena i Odense. Den er godt nok overdækket – men ikke med et rigtigt tag, men med en form for dug. Den er heller ikke opvarmet.
Derfor skriver vi sådan.

Så fick vi reda på det och PF kan ta bort sitt (!)

E-post:
Skrivet av Per Broberg, den 17. feb, 2017
Vår klubbkompis Lennart Nilsson har gått bort. Vi minns Lennart som en glädjespridare nära till skratt och en trevlig historia. Våra tankar går till hustrun Inga-Lill och familjen.
E-post:
Skrivet av Jörn Landgren, den 3. okt, 2016
Nyligen var jag och frugan på en semestervecka i Saranda i södra Albanien.Under en utflykt fick vi syn på ett cykelgäng. De var i blandade åldrar (den äldste 79 år) och kön men de flesta såg ut att vara i vår ålder och såg inte alltför vältränade ut.

Senare på kvällen när vi åt på en restaurang kom de och checkade in på hotellet bredvid. Då hörde vi att de var svenskar och nyfikna som vi var frågade vi hur de hade hamnat här. De berättade att de cyklade från norra till södra Albanien, 6-7 mil per dag, under en veckas tid. Resan arrangerades av Prima Travel i Göteborg i samarbete med en Albansk resebyrå. Denne fixade cyklar (GIANTI), logi och transport av bagage etc. Var man trött någon dag fick man åka med i transportbilen. Alla var mycket nöjda med arrangemanget.

Rent allmänt kan man säga att Albanien utvecklats till ett trevligt turistland. Folk är vänliga, vacker natur och kostnadsläget mycket lägre än i övriga länder i Europa.
Vill ni veta mer om cykelresan kolla in hemsidan nedan.

www.primatravel.com
E-post: