ÅSLJUNGAGÅRDEN NÅGON GÅNG PÅ 60-TALET

KLICKA GÄRNA PÅ BILDSKÄRMS-SYMBOLEN FÖR ATT FÅ HELSKÄRMSBILD.

Ni som kommer ihåg!
Lämna gärna minnen och kommentarer!

Dessa kommer jag att sätta in här under.

 

E-posta till mig så för jag in efter hand!

Med vänlig hälsning
Jörgen Vik (webmaster)
e-post: 
jorgen.vik10@gmail.com

 

 


  

Oj OJ… Så mycket nostalgi, jättekul att få ta del av.

Tiden i CK Fix var för mej helt fantastisk, från att vara ensam cyklist i Trelleborg CK och få komma till Fix och först och främst med en ledarstab som var helt otrolig. Lennart H och Bengt L i första hand.  Sedan alla klubbkompisar med Hans-Ingvar i spetsen är ju ett minne som aldrig försvinner.

Kul också att på ”gamla” dar återuppta kontakten dels genom denna hemsida men också med Hans-Ingvar och Mona (som jag och Kerstin besökte i julas) känns helt underbart.

Många är minnena som dyker upp, dels från Åsljungalägren och dels från alla tävlingar som vi åkte på både i Sverige, Danmark och Tyskland är härliga minnen. Min då gamla ”folka” rullade Trbg- Hbg många helger. (man fick hålla i växelspaken för att 3:ans växel skulle fungera) men det gick det med. Inte fanns det mobiltelefoner, ringde från automater som då fanns  längs vägen för att meddela hem att jag var på väg. Ibland åkte Sten A med till Landskrona, alltid lika välkommen att titta in till Sture och hans fru (ständig replik var alltid, vill ni ha fika).

Ja ja det är många minnen…

 

 Hälsningar, Nils-Rune Nilsson